Razpis za TOTeM 2024

TOTeM 2024: Razpis za tekmovalce in obiskovalce

Rod snežniških ruševcev iz Ilirske Bistrice že osemindvajseto leto zapored vabi vse taborniške ljubitelje sproščene in uigrane odbojke, zabave in dobre glasbe na tradicionalno Taborniško odbojkarsko tekmovanje na mivki – TOTeM.

Letos se bomo prvi polni vikend v septembru (7. in 8. september) zbrali na igrišču za odbojko na mivki na stadionu v Trnovem v Ilirski Bistrici, kjer bomo lahko uživali v odlični igri.

Registracija ekip bo ob 8:00, zbor ob 8:30, prva žoga pa bo preletela igrišče točno ob 9:00. Ekipe, ki bodo na sporedu in jih ne bo na igrišče, predajo tekmo. Vsem, ki jim je vstajanje pretežko, omogočamo, da se na travniku ob igrišču zasidrajo že večer prej, torej 6. septembra 2024. 

Zaključni zbor se bo zgodil okoli 14h v nedeljo, odvisno od razpleta tekmovanja. Glede na število prijavljenih ekip se bodo mogoče nekatere tekme (ob strinjanju obeh ekip) odigrale že v petek zvečer.

Tekmujejo mešane štirice (dve punci, dva fanta) z možnostjo dveh rezerv. Vsi tekmovalci morajo biti člani ZTS ali druge sorodne povabljene organizacije (kar dokažejo s člansko izkaznico) in rojeni v letu 2009 ali prej.

Za prijavljene do 11. 8. znaša prijavnina 20 €, za zamudnike pa 25 € na osebo za kar dobite 4 obroke (kosilo, malico, večerjo in zajtrk), TOTeM majico, našitek in pijačo; najboljši pa seveda še praktične nagrade. Prijave ekip zbiramo do 21. avgusta oz. do zapolnitve mest (24 ekip) preko izpolnjene prijavnice na povezavi. Prijava je veljavna, ko opravite nakazilo za prijavo in dobite obvestilo s potrditvijo na kontaktni email.

Enako velja za vse, ki se želite TOTeM-a udeležiti kot obiskovalci oziroma zvesti navijači svojih favoritov. Prijavite se preko prijavnice za obiskovalce na povezavi.

Prijavnina mora biti obvezno poravnana do 30. 8. z nakazilom na račun:

Društvo tabornikov Rod snežniških ruševcev
Bazoviška cesta 8
6250 Ilirska Bistrica
trr: SI56 10100-0029071380
Namen plačila: Prijavnina TOTeM 2024

Prijave:

Odjave so možne do 30. 8., po tem datumu denarja ne vračamo. Prijave in plačila na dan tekmovanja niso možna.

Udeleženci tekmujejo na lastno odgovornost. V primeru dežja tekmovanje poteka v telovadnici (OŠ Antona Žnideršiča) – imejte primerno športno obutev.

Obvezna oprema: šotor, menažka, čutara, skodelica, rutka, dobra volja, glasbilo in copati v primeru dežja.

Obiskovalci  se  prijavijo  pod  istimi  pogoji  kot  tekmovalci.

 

Za dodatne informacije lahko pokličete 00386 40 622 206 – Lea Morano ali nas kontaktirate na totem@rusevci.si

Se vidimo na TOTeMu!

www.rusevci.si/totem