Donacije

Za naš cilj in v naš program lahko prispeva vsak. Zelo enostavno – beri dalje.

V društvu verjamemo, da naše taborniško delo pušča pozitivni učinek v okolju, kjer delujemo. Dokaz za to so nešteti nasmejani obrazi, uspešni bivši in sedanji člani ter mnoge pohvale.

Verjamemo tudi v medsebojno pomoč. Zato povsem prostovoljno sodelujemo z mnogimi društvi in pri mnogih družbeno koristnih aktivnostih. Kot del občinskega sistema za zaščito in reševanje pa smo tudi že priskočili na pomoč, ko je bilo to najbolj potrebno. Za boljši jutri žrtvujemo naš čas in energijo.

Financiranje naše osnovne dejavnosti poteka prvenstveno iz dveh virov: iz (občinskih) razpisov in iz članarin ter prijavnin na aktivnostih. Ker bi radi omogočili preživljanje kvalitetnega prostega časa karseda veliko mladim, jih izvajamo karseda poceni. Da bi lahko mladim omogočili še boljši in širši program, se na vas obračamo s prošnjo. Če delite naše vrednote, verjamete v naše delo in nam lahko pomagate, bomo poskrbeli, da bo vaš prispevek dobro porabljen.

Prispeva lahko vsak (fizični davčni zavezanec) in to ne da bi bil za to prikrajšan. Država namreč omogoča, da sami določimo, kako se bo uporabil del naših prispevkov. Več informacij tu.

Ste pravna oseba? Ste zaposleni v podjetju, ki razpolaga s sredstvi za donacije? Nam lahko pomagate pri nabavi pisarniškega materiala/materiala za program/hrane za taborjenje? Kontaktirate nas lahko na info@rusevci.si ali pa kontaktirate znanca iz rodove uprave.

Nenazadnje vsako leto iščemo tudi sponzorje za TOTeM – Taborniško odbojkarsko tekmovanje na mivki – vseslovensko tekmovanje (z mednarodno udeležbo), ki ga organizaramo Ruševci prvi vikend v septembru.