Razpis za taborjenje 2024

TABORJENJE 2024

Taborjenje predstavlja vrhunec taborniškega leta, ko v stiku z naravo zaživimo pravo taborniško življenje. Dni, ki jih preživimo skupaj, nam vedno ostanejo v lepem spominu, saj nam taborjenje omogoča, da sklenemo nove prijateljske vezi in poglobimo stare, okusimo samostojnost, se preizkusimo v taborniških veščinah, ki smo jih pridobili čez leto, in jih nadgradimo z novimi znanji ter se preizkusimo v raznoraznih izzivih taborniškega programa v varnem, sproščenem in zabavnem okolju, ki ga od jutra do večera oznanja taborniška pesem.

Preberi več

30. Bičikleta žur, Izola 2024

Drugi vikend v maju je v Izoli potekala že 30. Bičikleta žur – taborniško orientacijsko tekmovanje s kolesi. Da bi obeležili ta prav posebni jubilej, smo se tekmovanja udeležili tudi Ruševci.

Preberi več

Izobraževanje na temo kriznega komuniciranja, Postojna 2024

Taborniki so pri nas poznana in velika organizacija, kar pomeni veliko odgovornosti na različnih področjih. Čeprav največkrat omenjamo pomembnost vsebin in aktivnosti, je med prvomajskim oddihom, Zveza tabornikov Slovenije organizirala izobraževanje na temo kriznega komuniciranja.

Preberi več

GOTIK, Horjul 2023

Naši najstarejši GGji, vod Deformirane Limwnce, so se prvi vikend v aprilu podali na najbolj grozljivo orientacijsko tekmovanje, kar ga premoremo slovenski taborniki. Bili so na GOTiKu v Horjulu.

Preberi več