Razpis za TOTeM 2019

Rod snežniških ruševcev iz Ilirske Bistrice že triindvajseto leto zapored vabi vse taborniške ljubitelje sproščene in dobre odbojke, zabave in dobre glasbe na
tradicionalno Taborniško odbojkarsko tekmovanje na mivki – TOTeM.

Letos se bomo zbrali na stadionu Trnovo (cca. 300 m od železniške postaje) prvi polni
vikend v septembru (7. in 8. september).

Registracija ekip bo ob 8.00, zbor ob 8.30, prva žoga pa bo preletela igrišče točno ob 9.00. Ekipe, ki bodo na sporedu in jih ne bo na igrišče, predajo tekmo. Vsem, ki je
vstajanje pretežko, omogočamo, da se na travniku ob igrišču zasidrajo že večer prej. Zaključni zbor se bo zgodil okoli 14.00 v nedeljo, odvisno od razpleta tekmovanja.

Tekmujejo mešane štirice (dve punci, dva fanta) z možnostjo dveh rezerv. Vsi tekmovalci morajo biti člani ZTS ali druge sorodne povabljene organizacije (kar dokažejo s člansko izkaznico) in rojeni v letu 2004 ali prej.

Za prijavljene do 15. 8. znaša prijavnina 18 €, za zamudnike pa 25 € na osebo za kar dobite 4 obroke (kosilo, večerjo, zajtrk in malico), TOTeM majico, našitek in pijačo; najboljši pa seveda še praktične nagrade. Prijave zbiramo do 25. avgusta oz. zapolnitve mest (20 ekip) na splentih naslovih spodaj. Prijava je veljavna, ko opravite nakazilo za prijavo in dobite obvestilo s potrditvijo na kontaktni email. Prijavnina mora biti obvezno poravnana do 30. 8. z nakazilom na račun:

Društvo tabornikov Rod snežniških ruševcev
Bazoviška cesta 8
6250 Ilirska Bistrica
TRR:10100-0029071380.
Namen plačila: Prijavnina TOTeM 2019
Odjave so možne do 30. 8., po tem datumu denarja ne vračamo.
Prijave in plačila na dan tekmovanja niso možna.

Udeleženci tekmujejo na lastno odgovornost. V primeru dežja tekmovanje poteka v telovadnice – imejte primerno športno obutev. Obvezna oprema: šotor, dobra volja, glasbilo in copati v primeru dežja.

Obiskovalci se prijavijo pod istimi pogoji kot tekmovalci.

Za dodatne informacije lahko pokličete 051 254 908 – Barbara Škrlj ali nas kontaktirate na totem@rusevci.si.

Se vidimo na TOTeMu!

Prijava za ekipe
Prijave za obiskovalce