Razpis za TOTeM 2018

Rod snežniških ruševcev iz Ilirske Bistrice že dvaindvajseto leto zapored vabi vse taborniške ljubitelje sproščene in dobre odbojke, zabave in dobre glasbe na tradicionalno Taborniško odbojkarsko tekmovanje na mivki – TOTeM. Tudi letos se bomo prvi vikend v septembru (1.-2. 9.) .

Letos se bomo zbrali pri restavraciji Pension Patrik v naselju Hrušica blizu Podgrada.

Registracija ekip bo ob 8:00, zbor ob 8:30, prva žoga pa bo preletela igrišče točno ob 9:00. Ekipe, ki bodo na sporedu in jih ne bo na igrišče, predajo tekmo. Vsem, ki je vstajanje pretežko, omogočamo, da se na travniku ob igrišču zasidrajo že večer prej. Zaključni zbor se bo zgodil v nedeljo okoli 14:00 v nedeljo, odvisno od razpleta tekmovanja.

Tekmujejo mešane štirice (dve punci, dva fanta) z možnostjo dveh rezerv. Vsi tekmovalci morajo biti člani ZTS ali druge sorodne povabljene organizacije (kar dokažejo s člansko izkaznico) in rojeni v letu 2003 ali prej.

Za prijavljene do 15. 8. znaša prijavnina 18€, za zamudnike pa 25€ na osebo za kar dobite 4 obroke (kosilo, večerjo, zajtrk in malico), TOTeM majico, našitek in pijačo; najboljši pa seveda še praktične nagrade. Prijave zbiramo do 25. avgusta oz. zapolnitve mest (20 ekip) na naslov totem@rusevci.si. Prijava je veljavna, ko opravite nakazilo za prijavo in dobite o tem obvestilo na kontaktni email. Prijavnina mora bit obvezno poravnana na račun: Društvo tabornikov Rod snežniških ruševcev, Bazoviška cesta 8, 6250 Ilirska Bistrica, trr: 10100-0029071380. Odjave so možne do 28. 8., po tem datumu denarja ne vračamo. Prijave in plačila na dan tekmovanja niso možna.

V prijavi navedite ime ekipe, imena in priimke članov, velikosti majic ter email in mobitel kontaktne osebe.

Udeleženci tekmujejo na lastno odgovornost. V primeru dežja tekmovanje poteka v telovadnice – imejte primerno športno obutev. Obvezna oprema: šotor, dobra volja, glasbilo in copati v primeru dežja.

Obiskovalci se prijavijo pod istimi pogoji kot tekmovalci.

Za dodatne informacije lahko pokličete 040 951 810 – Uroš Perkan.

Se vidimo na TOTeMu!