Kronika: TOTeM, 2017

Sobota zjutraj, po dolini reke Reke se valijo jutranje meglice, v telovadnici osnovne šole Antona Žnideršiča pa se že zbirajo taborniki, polni dobre volje in pripravljeni na nove izzive. Igrala se bo namreč odbojka!

Tako smo se torej taborniki zbrali (še rahlo zaspani) na že 21. zaporednem taborniškem tekmovanju iz odbojke na mivki, ki pa je zaradi dežja potekalo v telovadnici. Ob prihodu so se ekipe najprej prijavile, nato je ob 9. uri potekal kratek zbor. Takoj za tem se je pričelo tekmovanje in na igrišče sta že stopili prvi dve ekipi.

Ob 13. uri se je končala prva serija tekem in rahlo nas je tudi zgrabila lakota, zato smo se z veseljem odpravili na kosilo in si privoščili malo pavze. Popoldan je sledila še druga polovica tekem. V finalu sta se pomerili ekipa Zmajčkov proti ekipi #Gamsom. Tekma je bila napeta in pokazanega je bilo veliko odbojkarskega talenta ter atraktivnih potez! Na koncu pa je zmagovalec lahko bil le eden. Tretje mesto je zasedla ekipa RDV3, drugo mesto so si priigrali #Gamsi, zlato medaljo pa Zmajčki.

Tekmovanje se je tako prbližalo koncu. Po finalu smo si lahko privoščili kakšen slasten toast. Sledila je razglasitev rezultatov in podelitev nagrad, s tem pa tudi zaključek tekovanja. S seboj smo odnesli nove spomine in izkušnje. Na tekmovanju se je tudi izgubilo nekaj kalorij, ampak najditelju sporočamo, da jih lahko kar obdrži. 😉

Fotografije.