Kronika: Območni mnogoboj MČ, Fiesa 2017

Tri ekipe medvedkov in čebelic so se v soboto, 13. maja, (pre)zgodaj zjutraj odpravile v Fieso na območni mnogoboj, ki ga je letos organiziral Rod morskih viharnikov iz Portoroža.

Po uvodnem pozdravu njihovega starešine Emy so se vsi tekmovalci odpravili postavljat in kurit ognje. Sicer ga našim trem ekipam ni uspelo zakuriti, ampak nič hudega, vse je za nekaj dobro, pravijo. Bomo vsaj imeli kaj vaditi. 🙂 Po vrnitvi z ognjev smo se razporedili po ostalih štirih panogah: lov na lisico, postavljanje šotora, premagovanje ovir in šaljivo tekmovanje (MČ1 in MČ2) oz. med dvema ognjema (MČ3 in MČ4). Slednjo smo sodile vodnice RSR-ja in se kasneje z ostalimi Ruševkami tudi pomerile v igri proti fantovskem delu našega podmladka. Na prekrasnem prostoru ob jezerih smo poleg panog imeli dovolj prostora in časa za plezanje po drevesih, nogomet, poležavanje s sladoledi v rokah, namakanje nog v morju in druženje z JPN-jevci. Pa še vreme nam je bilo naklonjeno, očitno nas imajo taborniški bogovi letos res radi. Upajmo le, da se jim ne zamerimo pred taborjenjem. 🙂

Očitno nismo bili edini, ki smo ta dan imeli prižgan počasen način delovanja, saj smo se morali vrniti v Reško dolino pred razglasitvijo rezultatov (avtobus pač ne čaka). Smo pa kasneje izvedeli, da so bile vse tri naše ekipe zelo uspešne, kar pomeni, da napredujejo na državni mnogoboj (ki bo 16.–18. junija v Šempetru v Savinjski dolini). MMM!

MČ2: Zvezdni volki

MČ3: Tace face

MČ4: Picerijski specjalci

Fotografije.