Ruševci radi delamo dobro

Ruševci sodelujemo v Mercatorjevi dobrodelni akciji RADI DELAMO DOBRO in potrebujemo VAŠO POMOČ. V mesecu aprilu bomo kupci v Mercatorju ob vsakem nakupu prejeli žeton, s katerim bomo lahko oddali glas podpore kandidatom za prejem donacije, med katerimi smo tudi RUŠEVCI. Društvo, ki bo ob koncu akcije (30. 4.) imelo največ zbranih žetonov, bo prejelo Mercatorjevo donacijo v višini 1.000 EUR.

ZA KAJ BOMO RUŠEVCI NAMENILI DONACIJO?

Naš cilj je, da v taborniške aktivnosti vključimo čim več mladih iz socialno ogroženih družin in jim tako omogočimo, da se oblikujejo v odgovorne mlade posameznike, ki presegajo materialne, verske in nacionalne drugačnosti ter to prenašajo v družbeno okolje. Z dobljeno donacijo bi otrokom iz socialno ogroženih družin omogočili udeležbo na taborjenju in jim zagotovili vsaj osnovno opremo, ki jo potrebujejo za bivanje v naravi (primerni nahrbtniki, spalne vreče, ležalne podloge, menažke, naglavne lučke, kompasi, šotorska krila, vrvi itd.). Del donacije bi namenili tudi plačilu stroškov udeležbe otrok iz socialno ogroženih družin na taborniških tekmovanjih in izletih (prevoz, prehrana, vstopnine itd.).

Več informacij o naši kandidaturi za prejem donacije: https://www.mercator.si/naj-sosed/radi-delamo-dobro/projekti-v-vasi-sosescini/drustvo-tabornikov-rod-snezniskih-rusevcev/

Taborniški pozdrav!