Prodaja taborniških krojev

Najbrž ima vsak malo starejši tabornik v omari kakšen taborniški kroj, ki ga je že zdavnaj prerasel. In najbrž si marsikateri ‘novopečeni’ tabornik želi svoj kroj. Ker smo taborniki varčni in ekološki in svojih stvari ne zavržemo kar tako, ruševci organiziramo sejem taborniških krojev. Na njem bo mogoče kupiti rabljene kroje po nizkih cenah, na voljo pa bodo tudi novi kroji starejšega modela po znižani ceni in novi kroji novega modela (tu gre predvsem za drugačen material in teliran model za punce), ki jih boste lahko naročili.

Vse, ki bi radi prodali svoj kroj, vas vabimo, da kroj oddate prihodnji teden kar vaši vodnici/vodniku na vodovem sestanku. Kroj mora biti označen z etiketo/nalepko na kateri morajo biti (zaradi lažje preglednosti) navedena: ime in priimek prodajalca ter cena kroja. Ceno kroja določi vsak posameznik sam. Izkupiček oziroma neprodan kroj boste po zaključku prodaje dobili nazaj.

Torej prihodnji teden, v četrtek 23. 10. in v petek 24. 10. zbiramo kroje, v petek, 7. 11. od 19.00 do 20.00 pa bo organiziran sejem krojev, kjer si boste lahko ogledali kroje, jih pomerili in seveda kupili oziroma naročili – nove kroje.

Za kakršne koli informacije lahko pokličete na 051 204 062 (Mojca) ali pišete na mojca.rolih@rusevci.si.

Taborniški pozdrav!