Dan odprtih vrat

Vabimo vas, da se nam v soboto, 22. 4. 2023, pridružite v Kindlerjevem parku pred našim taborniškim domom, in se nam pridružite na Dnevu odprtih vrat (oziroma šotorov, kot je tabornikom ljubše).

Pripravili bomo pester taborniški program, namenjen prav vsem, ki se nam bodo pridružili na dogodku. Preizkusili se boste lahko v taborniških veščinah, spoznali delovanje taborniške organizacije, se posladkali s sveže pečenimi palačinkami ter s srečko ali dvema ujeli super nagrade na našem srečelovu. V večernih urah pa bomo skupaj prižgali tudi taborniški ogenj in vam omogočili, da izkusite pristen taborniški večer ob zvokih kitare.
V sklopu dneva odprtih vrat bo potekalo tudi naročanje rodovih puloverjev in emajliranih skodelic. Majice boste lahko tudi pomirjali, in se tako brez strahu odločili za ustrezno velikost.
Naši člani, tako najmlajši kot najstarejši, pričnejo s programom ob 14.30, oziroma raje naj se nam pridružijo kakšno minuto prej kot kasneje. Za njih imamo prav tako organiziran program ves popoldan (poskrbljeno bo za malico). Vsi ostali pa se nam lahko pridružite od 15.00 dalje na s taborniškim programom obarvanih zabavnih delavnicah. Prižig taborniškega ognja in pričetek večernega programa bo ob 19.30.